Øvrige nyheder

Fungerende forbrugerombudsmand er udnævnt

Andreas Weidemann er udnævnt som fungerende forbrugerombudsmand, indtil Christina Toftegaard Nielsens afløser er fundet.

Cand.jur. Andreas Weidemann vender tilbage til Forbrugerombudsmanden som fungerende forbrugerombudsmand. Andreas Weidemann har været ansat hos Forbrugerombudsmanden i 16 år, de sidste seks år som kontorchef. I efteråret 2022 forlod han institutionen for at blive partner hos LIGA Advokater.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen varetager sekretariatsfunktionen for Forbrugerombudsmanden, og for nylig tiltrådte Andreas Weidemann en stilling i styrelsen som særlig juridisk rådgiver.

Andreas Weidemann er uddannet cand. jur. fra Københavns Universitet i 2004. Han begyndte sin karriere i Justitsministeriets departement og skiftede herfra til Forbrugerombudsmanden. Gennem årene har Andreas Weidemann opbygget en solid ekspertise i markedsføringsret og ført flere sager ved retten for Forbrugerombudsmanden.

Andreas Weidemann vil være fungerende forbrugerombudsmand indtil der er fundet en afløser for Christina Toftegaard Nielsen. Hun fratræder formelt stillingen med udgangen af oktober, men som følge af opsparet ferie havde hun sidste arbejdsdag som forbrugerombudsmand 15. september.

For yderligere information

Kontakt kommunikationschef i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Hanne Arentoft, på telefon 41 71 50 98.

Pressefoto af Andreas Weidemann (.jpg)